Ilyen dugókulcsot melyik külföldi oldalról tudok rendelni?
Ez jó áron van 808 forintért, de budapestiként személyes átvétellel megvásárolni esélytelen, ez felháborító!
Néztem Ebay-en, de nem jártam sikerrel, legfeljebb háromszoros áron lett volna.
Megköszönöm, ha egy gyakorlott külföldről szerszámot vásárló tag segíte nekem megtalálni ugyanezt ingyen postával, Ebay-en vagy akármelyik másik hasonló oldalon.
deep socket néven keresd pl. alibaba-n is kapsz de bárhol máshol is.
Mondjuk nem értem mi a gondod a magyar rendeléssel, emag-on is biztos van és egy nap alatt megkapod.
Szia!
Kösz! Szétnézek.
Lehet, hogy zavarosan fogalmaztam, a problémám a következő: személyes átvétellel 0 forint lenne a szállítási költség, de a két bolt közül egyikben sem lehetséges, én pedig nem akarok szálltási költségre többet költeni mint amennyi a dugó, mást pedig éppen nem akarok vásárolni.
Az nehéz lesz, ráadásul ahogy elnézem lehet nem is jó kulcsszót mondtam. Amúgy is Aliexpresst akartam írni, Alibaba helyett, de az min. 1 hónap míg ideér.
Egyszerűbb ha kölcsön kérsz.
Van egy olyan oldal, hogy miutcank.hu mi utcánk és ott láthatod, hogy a szomszédaid miben tudnak ingyen segíteni.
Biztos lesz ott olyan akitől kölcsönkapod pár napra a 29mm-es dugókulcsot és akkor ennyit sem kell költs.
Te meg mondjuk levágod neki cserébe a füvet tavasszal vagy megszereled a csapot, persze nem kell semmit cserébe adni.
Ingyen posta szerintem az Kínából, de majd mondja aki tud EU-sat is.
A mutatott linken vannak ahova el tudsz menni üzletekbe csak hát ugye meg kellett volna nyitni az oldalakat és a Kapcsolatot is megnézni. Ez csak 5 hely de van arukereso.hu és google is.
Praktikus Kft., Budapesti üzlet, 1037 Budapest, Bécsi u. 604.
DWD 2002 Kft., 1119 Budapest, Borszék köz 7.
Szerszámudvar, Etler és Társai Kft., 1107 Budapest, Üllői út 136.
Bohrhammer Bt., Telephelyünk, címünk:, 1037 Budapest Királylaki út 54.
GépDepo.hu Kft., Budapest, Egressy tér 11b, 1149 Örs Vezér terénél)
Szabó Szerszám Kft., Cím: 1064 Budapest, Izabella u. 81. (Stanley bolt)
Tanulni akkor tudunk ha figyelünk is,olvasd csak el mire mit válaszoltál és mit hagytál figyelmen kívül a válaszokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!