Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kompresszor vásárlása használtan?

Kompresszor vásárlása használtan?

Figyelt kérdés

Üdv.

Vásárolni szeretnék egy kompresszort használtan. Eléggé megbízhatatlan helyről vásárolnám, és félek, nehogy felrobbantsam magam. Van arra esély, hogy felrobban egy kompresszor?

2017. okt. 24. 12:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van.
2017. okt. 24. 13:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Mire kellene odafigyelnem, hogy ezt elkerüljem?
2017. okt. 24. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Figyelni kell az órát, hogy ne menjen feljebb a nyomás mint amit bír.
2017. okt. 24. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem figyelgetni kell, hanem eleve olyant kell vásárolni, amelyiken megfelelő védelem van gyárilag, és túlnyomásnál leszabályoz/kikapcsol.

Azaz leállítja a kompresszort.

Ha nem, akkor jön a BUMMM !

2017. okt. 25. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Vagy nem jön. Egyébként ha a nyomáskapcsoló nem kapcsolja le akkor is szokott rajtuk lenni egy szelep ami előőbb enged mint a tartály. Amúgy nekem olyan kompresszorom van amin nincs nyomáskapcs. Eléri a 9bárt és kihúzom a konektorból...
2017. okt. 25. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez a te magánügyed és kockázatod.

Ha az ember dolgozik vele, nem ér rá állandóan a nyomást figyelni.

2017. okt. 26. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak tudod ha megvesz valaki használtan egy kompresszort nincs kizárva, hogy nem fog bekrepálni a nyomáskapcsoló, nem-e javított, mert ugye ha eladja valaki nem fog rá újat venni, mert lehet többe kerül mint az egész.

Vagy épp direkt a rosszat adja el.

És akkor jön csak igazán a nem várt bummod.

Ha ráfigyelsz nem lehet gond.

Lehet csak kereket, port fujatni veszi meg, nem pedig légkulcsozni vagy festeni egész nap.

2017. okt. 26. 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek, nincsen köztünk vita.

Én biztosan nem vennék használtat. Újat vettem sok évvel ezelőtt és azóta sincsen baja.

2017. okt. 27. 06:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Már megvettem, illetve cseréltem. A nyomáskapcsoló működik, nem attól tartok. A tartályba víz volt és már jóideje nem használták. Attól félek, hogy rozsdásodhatott belülről, és nem fogja bírni a nyomást. Egyszer felnyomtam 8 bárra, kint az udvarba jó távol tőlem. Utána leengedtem és azóta nem használtam mert attól félek, hogy szétnyomja a tartályt a nyomás.
2017. okt. 27. 10:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor sok értelme volt feltenni a kérdést ill. megvenni.
2017. okt. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!