Kompresszor vásárlás?
Ezt néztem ki, barkács/otthoni celra.
Ilyen pl a műszaki, elektronikai cikkek portalanítása, 1-2 pneumatikus kézi szerszám, radiátor, autó felni festés... Szóval minden féle célra kellene.
Kérdésem hogy az olajos kompresszor alkalmas e festeni, nem fújom e tele olajjal a számító gép tápegységét... Stb.
Ha olajosat veszek, mire kell figyelni, van e valami ami kiszűri a levegőből az olajat?
Erre a célra tudtok e ajánlani esetleg más típust?
Persze, van olaj lecsapató, vagy olaj leválasztó, hol hogy hívják. Ha olyan szerkezetet használsz, ahol súrlódó alkatrészek vannak (pl. fúrógép) akkor vedd le.
Nekem Scheppach 50L -es kompresszorom van már 3 éve,elektronikai cuccokat fújok ki,motor kereket fújok fel,festek vele.
Aljából kiengeded a rozsdás vizet időnként,esetleg veszel hozzá kombinált víz leválasztót/olajozót,de kimondottan víz leválasztáshoz már van egy kis szűrő betéttel ellátott egység,amit a lefúvató pisztoly alá kell becsatlakoztatni közvetlenül,kb. 1800 forint az ára.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!