Át lehet-e fúrni a fafúró szárral a habtéglát?
Figyelt kérdés
Panelben lakunk, és csak ilyen találtam itthon, ütvefúró az van, egy antennakábelt szeretnék átvezetni rajta.2017. okt. 8. 16:09
3/7 anonim válasza:
Ytong a becsuletes neve.
A fafuro hamar kicsorbul benne, 1-2 lyukat talan ki tudsz furni, de utana a furo kuka.
4/7 anonim válasza:
Ok!
Elvileg át, akár ütvefúrás nélkül is, de a fúrószár nagy valószínűséggel kuka lesz.
5/7 anonim válasza:
Kuka? Ha nem melegíted túl és/vagy nem ez a felületkeményített baromság, akkor köszörűvel és gyakorlattal szépen élezhető. Vagy adok címet, aztán küldhetitek a "szemetet".
6/7 anonim válasza:
Inkább a hossz kontra falvastagság lesz izgalmas téma. Szokták köracélhoz hegeszteni, amit nem árt, ha szaki csinál, hogy legalább ne ilyen millimétereket hajítson az egyeneshez képest.
7/7 A kérdező kommentje:
Gond nélkül ki át tudtam fúrni a kb 20 centis lyukat kb fél perc alatt, az ütvefúrást bekapcsoltam.
Először persze egy kisebb fúrószárral átfúrtam a vakolatot
2017. okt. 9. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!