Indukciós hevítő működése?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne otthon apróbb dolgokhoz egy kis indukciós hevítőre.
Kínából lehet rendelni, hobbi elektronikusok pakolják össze, és azt olvastam egy régebbi magyar fórumon hogy még hajlandóak működni is.
Én az elektronikához egyáltalán nem értek, ez a fekete pontom, minden másba ha kell beletanulok, de ebben elbuktam.
Szóval az alábbi linken látható gépeket (ahogy nézem kb egy kaptafa) hogy kell üzembe helyezni?
Nem nagyon látok a képeken villás dugót, hogy simán bekössem hálózatba és működik, ennél tovább meg nem terjedt a "tudományom"
Tud valaki segíteni?
Illetve ha választok ez a sok ebayes csoda közül, milyen adatokat figyeljek?
2017. szept. 27. 14:34
11/14 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés volt, rá van írva, bocs :D
2017. szept. 28. 10:31
12/14 bamboochatheone válasza:
Továbbra is tartom magam ahhoz hogy ne 12V-ról használd a hevítőt. Én próbáltam ugyanezt a típust és 24 V alatt alig működik. Ez a minimum: [link]
13/14 A kérdező kommentje:
ÉS ha az inverteres hegesztőt rákapcsolom? :D
Elvileg alapjáraton 20A és 65V a leadottja.
2017. okt. 10. 16:46
14/14 A kérdező kommentje:
Rájöttem ott a leírásban túl sok
2017. okt. 10. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!