Elszeretnék kezdeni fát faragni, de nem tudom, hol vehetnék hozzá normális felszerelést?
Láttam neten rengeteg videót és megfogott. Alapból szeretnék valami finommunkás dolgot megtanulni, így ha meglesz a szakmám, jól jöhet.
Próbáltam venni valami kezdő szettet, de használhatatlant küldtek. Mondjuk erre számíthattam volna, hisz nem volt az egész 5-10 ezer. Hol tudnék normálisat rendelni, amivel elkezdhetnék dolgozni?
NAREX asztalosvéső készlet pácolt fa nyéllel 6r. fa dobozban 6-26mm 22.470 forintért? :-)
Ajánlok hozzá egy Scheppach vizes köszörű gépet is,ha újra kell húzni az éleket,profilokat.
Nekem egy asztaloskodó cimborám azt mondta,h a legjobb vésőket használt csapágyból készítik.
Ha van hőkezelős ismerősöd,tud segíteni ebben...
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Én most kezdek el ismerkedni a témával és én is szeretnék beletanulni. Látom a kérdésed már lassan 4 éves, szóval gondolom te már jutottál valamire.
Amennyit én tudok, aszerint sok múlik a fán, szóval érdemes hársfával kezdeni, gondolom arra a kezdő kések is jók.
Milyen felszerelést vettél végül? Hogy gyakoroltál, meddig jutottál? Vésők? vagy ink kés? Mintákat faragtál a fába, vagy formákat faragtál ki a fából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!