Az Einhell redline és expert felső kategóriás gépeiről mik a tapaszalatok?
Kis manufaktúra jellegű asztalos műhelyben gondolkodok ilyen gépekben és elég jó ár/érték arányúak a termékeik. Külföldi cikkekben jókat írnak róluk, itthon azt mondják gagyi.
Én úgy tudom az utóbbi években sokat változott a márka. A korai évek Einhell termékei talán tényleg gagyik voltak.
Szóval olyanok véleménye érdekelne akik az elmúlt években vásároltak és használtak ilyen gépeket.
pl körfűrész: [link]
pl gérvágó:
Üdv!
Én mindkét márkáról sokat olvastam, az extolt, főleg az extol prémium kiviteleket dícsérik, hogy otthoni barkács és kíméletes kisiparosi munkára megfelelnek. Az einhell valóban sokat fejlődött az elmúlt években. De főszabály itt is az, hogy puding próbája az evés. Célszerű volna a kiszemelt gépeket előben is megnézni. Jómagam egy einhell asztali körfűrészt vettem meg a nyáron, de az alapfapad eco típust. Nekem elég itthonra, ami deszkát, lécet vágok,azt kiszolgálja. Igazából a motor üzemideje és ereje a mérvadó meg az, hogy mennyire pontosan lehet beállítani illetve használat közben a vibráció mennyire állítja el. Saját tapasztalat, hogy a vezetősín pár mm-et mozog nálam,de egy hegesztőmágnes már perfektül megtámasztja. Szabadvágásban van neki 1-2 mm mozgása néha, de nekem háztájiban nem zavaró. Ha asztalos iparhoz kell, akkor vagy ezen márkák legcsúcsabb gépei ajánlatosak, vagy zsebbe kell nyúlni mondjuk egy metabo körfűrészért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!