Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Einhell fúrógéphez hol tudnék...

Einhell fúrógéphez hol tudnék alkatrészt rendelni?

Figyelt kérdés

Van egy pro work fúrógépem, ahhoz kellene a kis lemezke amivel át lehet váltani ütvefúrásról normál fúrásra. Megvan a gyártó honlapja (isc gmbh), szépen robbantott ábra is, pont mint a nagyoknál lehet(ne) rendelni, ha lenne készleten... persze nincs, közben látom, hogy megegyezik az einhell tc-id 650 -essel, ugyanaz az alkatrész... úgy látszik kicsi a világ. Viszont ahhoz se találok ilyet.

Lehet, hogy az egész országban nem lehet rendelni ilyet? Szervizek hogy oldják meg, legyártják, vagy nekik küldenek?

Nem mondom, hogy rossz lenne ez a gép, de ennyire nincs támogatás?

2017. máj. 4. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Filléres gép, nemigen szokta javíttatni senki, ezért nem tartanak alkatrészt.

Utánvéttel ráköltenél mondjuk 3 E-t, aztán pár hónap után ki kell dobni az új kapcsolóval együtt. Jobban jársz, ha veszel 7-ért egy új gépet.

2017. máj. 4. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten a X. kerületi Mázsa térén van bemutatóterem, üzlet és szervíz, ahol megrendelheted.
2017. máj. 4. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Ezzel vitatkoznék, szerintem nem rossz maga a gép, inkább a támogatás hiányzik. Egy bosch gépnél is kikerestem ugyanezt az alkatrészt az egyiknél 390 Ft, egy másiknál 200 Ft, a gyártója oldalán ezét is megtaláltam, fél euró (lenne, ha lenne készleten nekik).

Kb. 9.000 Ft egy ilyen fúrógép újonnan, 150 forintot csak bele lehet invesztálni, nem az hogy nem lenne pénzem másikat venni, vagy akár komolyabbat is, de hülye egy világot élünk, ha ennyiért a kukába kell hajigálni egy gépet, csak azért mert lusta most már mindenki 30 percet rászánni, hogy kicserélje, meg a gyártó is hogy nem tart alkatrészt, legalább egy webshopot egy országra. Egy makitába is ugyanennyi időbe telik kicserélni, csak gondolom ahhoz jobban lehet kapni.

Kb. hasonló műanyag háza van a márkásaknak, belsejében semminek nincs baja, motor tökéletes, csapágyak, kapcsoló tökéletes, szénkefék nincsenek elkopva, pedig túl van egy házfelújításon, keverőszárral ez keverte az összes ragasztót és most is összesen ennyi baja van.

Sajnálom na.

#2 köszi, rákérdezek.

2017. máj. 4. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem rossz, de bóvli, ami azt jelenti, hogy nagyon rövid ideig tart. Vagyis, ha már elég sokat használtad, akkor feltehetőleg már nem sok van hátra neki.

Rendelésről kérdeztél, nem vásárlásról.

A posta itthon utánvéttel nem sokkal marad el a 2000-től, plusz az alkatrész ára.

De a döntés a tiéd.

2017. máj. 4. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:

"Egy makitába is ugyanennyi időbe telik kicserélni, csak gondolom ahhoz jobban lehet kapni."

igen, csak a makita nem véletlen kerül 3x annyiba, meg mondjuk lehet 3x annyi ideig is bírja.

nekem vannak gagyi, és minőségi szerszámaim is, a gagyi az gyilkolásra van, ha elromlik megy a kukába.

szedtem már szét kíváncsiságból olcsó leégett sarokcsiszolót, fúrógépet, a probléma ott kezdődik hogy a tekercselés réz helyett alumínium drótból van.

szóval ha egyszer megerőlteted és felmelegszik, onnantól kezdve elindul egy visszafordíthatatlan folyamat, ami előbb utúbb a gép végét okozza.

ezek nem véletlenül ilyen olcsóak, silány rossz minőségű anyagokból készülnek, 99%-ban a kínai ipar remekművei.

aztán hogy itt az EU-ban milyen matrica kerül rá, az már a forgalmazókon múlik.

2017. máj. 4. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez volt erőltetve, ezen kívül semmi baja. A tekercselése réz, persze tudom, hogy van ettől jobb, de úgy vagyok vele, hogy ebben még évek vannak, most már kevesebbet használom. Ha meg venni akarok akár milyen márkát akarok másnapra itt van akár makita, akár aeg, vagy kék bosch.
2017. máj. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!