Milyen hegesztő invertert érdemes venni?
Sziasztok.
Pálcás inverter vásárlása előtt állok.
Alfaweld
Iweld
Centroweld
Ezeket nézegetem. Vajon melyik jobb választás? Melyiknek jobb a garanciás szervíze?
Eddig talán ez a legszinpatikusabb:
Számít az, hogy nincs digitális kijelzője?
Köszönöm.
Jók az iweld hegesztők, legalábbis mindenki dicséri. Én is azt akartam venni 2 éve, aztán mégis egy BLM mellett döntöttem [link]
Azért mert a BLM-nek nagyon jó volt a hűtése, igaz jóval nehezebb is, de 4 kg. szerintem nem sok. Ezzel egész nap lehet dolgozni melegben is. Nem tudom, te mire használnád, a lényeg, hogy amire használod megfeleljen. Én főleg 3-5 mm. anyagokat hegesztettem. De hegesztettem alkalmanként 1-2 órát 10 mm vastáblákat is és bírta. Szerintem ez a 160 A nekem bőven elég. 130 A-en 100%-os hatásfok és tudja is.Nem mellékesen aggregátorról is tudom használni. Ez néha jól jött.
A BLM tényleg még a többletköltséget is megéri minden más "nem rohadtul drága" géppel szemben. És tényleg az IWeld a következő fokozat. Otthonra értelmes ár-érték aránnyal. Kicsit is komolyban BLM-et keresnék. Sőt, ami nekem a következő zsebbe nyúlás lesz, az pont egy BLM-es, teljesen digitális AC TIG gép, ami árban is kb aláver a többi, egyébként teljesen vállalható, olcsóbb gépnek a palettán. Amellett, hogy komolyabb.
Ő az egyébként. Veszedelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!