Bútorlapba hogyan kell behajtani a linkelt képen lévő kis csavart?
Kell, hogy legyen egy rajz hozzá.
Szerintem, amit a képről leolvasok, valamit derékszögbe rögzít a falhoz -Tipli+ csavar téglalap alakú feszítőlemez. A barna az lehet a takarólemez -ráhúzható. A két csillag csavar a derékszöglemez alsó részébe a két szélső furatba megy, ami a bútorlapba lévő anyába/menetes hüvelybe csatlakozik.
Áruld már el mi lenne ez? Polc, szekrény, virágtartó?
Szekrényt rögzíti a falhoz.
ha nem tudod....
Csak valószínűleg ezt egy adott szekrényhez készítették ezért e két facsavar helyett itt rendes metrikus van.
Szerintem csalóka a kép és nem metrikus a két kis csavar. Ránézésre olyannak tűnnek, mint a 8-9-12 cm-es PC ventillátorokhoz való PC házhoz rögzítő csavar, azaz nagyobb menetűek, mint a metrikus.
Ha így van, akkor kell legyen hozzá előkészített furat a bútoron, amennyiben a rögzítő a bútorhoz járt.
6-os! Valóban nem metrikus csavarok, hanem bútorok összeállításához való. Elő kell fúrni.
Ilyent adnak (?) az IKEA bútorokhoz is.
Nem kaptam a bútorhoz semmiféle függesztőt, külön kellett megvenni. Egyedileg készült a spéci mérete miatt.
De ez mindegy, ez a cég nem ad hozzá semmit.
Végül reisser-csavart használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!