Hidraulikus emelő javítás? Többi lent.
Szóval kaptam egy ilyen olajemalőt,mondván hogy rossz és nem kell.
A gongja az hogy nem tart meg ha megemel.Gondolom a golyós szelepet kell kicserélni,de ebben hol van?
A másik,hogy ezt a fajtát hogy töltöm fel olajjal?
Nagyon sokat!
Köszönöm szépen!
Ha jól emlékszem,kis átalakítással még hidraulikus présgépbe is bele lehet szerelni úgy,h fejjel lefelé is tud működni.
Jutyubus videóban láttam.(én csak simán beletettem itthon a présgépembe)
Szia. Ha visza enged több oka is lehet , sorolom.
Vanneki szívó szelepe, (golyo-rugó) nyilván jó, mert emel.
Van neki, nyomó szelepe , mondanám , hogy jó, de csak akkor mikor vissza enged (hiba) nem emeli a kart amivel pumpálod.
Van benne nyomás határoló, ami egy golyó, és egy nagyon erős rugó, ez fel tud lazulni.
Aztán van benne rúd, vagy dugattyú tőmítés, ami az a nagy fényes vasdarab ami kijön belőle, amivel emelsz, ha annak vacak a tömítése (ez ritka) az is gond.
Aztán van ez a fényes vasdarab, amivel emelsz, ami ki jön a pirosból,, ez egy hüvelyből jön ki, ami menetesen ban beletekerve az aljába, ha ott rosszúl tómít, az a baly.
A meg oldás az, hogy kb. 8000 forintér kell venni egy másik emelőt.
Olaly feltöltés a palackszerű valami , felső részén történhet, ahol van egy gumi dugó szerüség.
Úgy célszerű feltölteni mikór alap hejzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!