Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hidraulikus emelő javítás?...

Hidraulikus emelő javítás? Többi lent.

Figyelt kérdés

[link]

Szóval kaptam egy ilyen olajemalőt,mondván hogy rossz és nem kell.

A gongja az hogy nem tart meg ha megemel.Gondolom a golyós szelepet kell kicserélni,de ebben hol van?

A másik,hogy ezt a fajtát hogy töltöm fel olajjal?

2017. júl. 30. 16:06
 1/5 A kérdező kommentje:

Hejesbítem a képet

[link]

2017. júl. 30. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
2017. júl. 30. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat!

Köszönöm szépen!

2017. júl. 30. 20:54
 4/5 Fantom83 ***** válasza:

Ha jól emlékszem,kis átalakítással még hidraulikus présgépbe is bele lehet szerelni úgy,h fejjel lefelé is tud működni.

Jutyubus videóban láttam.(én csak simán beletettem itthon a présgépembe)

2017. júl. 30. 22:49
 5/5 Gábor t ***** válasza:

Szia. Ha visza enged több oka is lehet , sorolom.

Vanneki szívó szelepe, (golyo-rugó) nyilván jó, mert emel.

Van neki, nyomó szelepe , mondanám , hogy jó, de csak akkor mikor vissza enged (hiba) nem emeli a kart amivel pumpálod.

Van benne nyomás határoló, ami egy golyó, és egy nagyon erős rugó, ez fel tud lazulni.

Aztán van benne rúd, vagy dugattyú tőmítés, ami az a nagy fényes vasdarab ami kijön belőle, amivel emelsz, ha annak vacak a tömítése (ez ritka) az is gond.

Aztán van ez a fényes vasdarab, amivel emelsz, ami ki jön a pirosból,, ez egy hüvelyből jön ki, ami menetesen ban beletekerve az aljába, ha ott rosszúl tómít, az a baly.

A meg oldás az, hogy kb. 8000 forintér kell venni egy másik emelőt.

Olaly feltöltés a palackszerű valami , felső részén történhet, ahol van egy gumi dugó szerüség.

Úgy célszerű feltölteni mikór alap hejzetben van.

2017. aug. 17. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!