Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lemez vagy akrill kádat...

Lemez vagy akrill kádat vegyünk a fürdőszobába?

Figyelt kérdés

Felújítjuk a fürdőszobát és sokat olvastam előnyökről,hátrányokról,de az a helyzet,hogy csak 20-25 ezer forintunk van rá,amiből egyikből sem lehet nagyon jót venni,de mégis melyik lenne jobb?

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 22. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
lemez vagy akrill kád helyett, miért nem vesztek inkább egy fürdőkádat?:D
2010. máj. 22. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
a lemezkádak 20e ft alatt kezdődnek, az akrilok 30e ft nál. az akril mellett szól hogy kevésbé sérülékeny. a beépítés az egy külön történet.
2010. máj. 23. 06:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Két füdőszobánk van, az egyikben akril, a másikban lemezkád (egyszerűen olyan kis méretben nem kaptunk akrilt). A lemezkád egy helyen már leütődött (nagytakarításnál elejtettem egy kerámiakaspót), az akrilnak semmi baja (pedig az is kapott már hasonló "pofont", de még karc sincs rajta). Viszont tény, hogy az akril beépítése kicsit macerásabb volt - de ezt ma már szinte bármelyik szaki rutinosan végzi.

Ha jól körülnézel, 25-30ezer forint körül már akár sarokkádat is kapsz akrilból, persze semmi extra funkció nem jár ennyi pénzért.

2010. máj. 23. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdekesnek találom, amit az előttem szólók írtak. Nálunk üvegszál erősítésű akrilkád van 1,5 éve és ha közelről megnézzük egy-két apró karcolás már most van rajta. Gyanítom nem fog ez 25 évet kibírni, mint az előtte lévő öntöttvas kádunk.

A másik lakásunkat úgy vettük, hogy az előző tulaj rakatott be lemezkádat. Ez már 7-8éves, de különösebb probléma még nem volt vele.

Én személy szerint az akrilt jobban szeretem, annak ellenére hogy nálunk ez a sérülékenyebb. Érzetre sokkal jobb, mikor belelépek egy akrilkádba. De ez csak az én szubjektív véleményem.

2010. máj. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!