Hogyan lehet elágaztatni egy 2,5mm-es tömör villanyvezetéket?
Kedves utolsó! Valószínűleg elkerülte becses figyelmedet, a kérdésben szereplő "speciális csatlakozó" kifejezés. Hadd mondjam el neked, hogy már akkor villanyt szereltem, amikor te még az ötéves tervben sem szerepeltél. De mivel a műhelyem tele volt mindenféle bontott anyaggal, mindig abból dogoztam, ami amúgy is kéznél volt. És mivel szeretek mindent úgy megcsinálni, hogy csak egyszer kelljen hozzányúlni, az utóbbi 25 évben nem kellett figyelemmel kísérnem a kütyük evolúcióját.
Az új házamnál semmim sincs! Mindent úgy kell megvennem. Ne vess meg érte, ha olyan csatlakozót akarok venni, amit direkt erre a célra fejlesztettek ki. És ne vess meg érte, hogy van bátorságom kérdezni. Mindig azt vallottam, hogy valamit nem tudni nem bűn. De valamit nem megtanulni, amikor szükség (és lehetőség) van rá, annál nagyobb.
Ahogy Einstein mondta: Csak a hülyék tudnak mindent. A többiek életük végéig tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!