Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hőség leküzdése a forró...

Hőség leküzdése a forró szobában házi praktikákkal?

Figyelt kérdés

Redőny lent, ablakok zárva, mégis jelenleg 27 fok van bent, ami már kezd elviselhetetlenné válni.

Van egy ventilátorom, most azt találtam ki hogy lefagyasztok 4X1,5 liter vizet palackokban, és a ventilátor elé teszem, kíváncsi vagyok hogy ér e valamit...

Valaki valami ötlet még amit házilag meg lehet oldani?

2017. jún. 25. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálunk 30 fok van... A férjem bütykölt valami ilyen jeges cuccot, de nem sokat ért. :(

Időnként zuhanyozz le hideg vízzel, az sokat segít.

2017. jún. 25. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ventilátor, bevizezve, kicsavarva pamut bugyi, pamut póló, még fázni is fogsz.
2017. jún. 25. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Nyisd ki az ablakot. Kinn is 27 C van, és legalább kapsz friss levegőt, egyből jobban leszel. Nappalra a lakást becsukni és a redőnyöket leengedni csak akkor szabad, ha nem vagy otthon. Befullad a lakás.

Nálam is 27 C van, sőt már 28, megy a ventilátor alapon, kicsit befúj a szél friss levegőt, jól vagyok.

2017. jún. 25. 13:30
 4/12 anonim válasza:
37%
szereltess fel klímát .....
2017. jún. 25. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Este amint lement a nap, húzd fel az összes redőnyt és szellőztess kereszthuzattal lehetőleg reggelig. 6-7 körül csukj be mindent és ismét redőny le, ventilátor be.

2-3 napon belül lehűl a hőmérséklet jelentősen.

2017. jún. 25. 14:40
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nálunk ma is egész nap 32 fok volt...A baj az, hogy a szobám erősen nyugati fekvésű, tehát kb délután 1 órától egészen napnyugtáig végig süti a nap az ablakot és a falakat.

Ha kinyitom délután szellőztetni, akkor ömlik be a forró levegő, és még elviselhetetlenebb a meleg a szobában.

Az ablak nyitva van egész éjjel, hétköznap meg mivel napközben a munka miatt nem vagyok itthon, így le van engedve a redőny mindenhol.

Mikor hazajövök kellemes idő van bent, de ha bekapcsolom a modemet és a gépet, 1 óra alatt "befűti" a szobát :(

A tv-t már nem is merem bekapcsolni...

Klímára jelenleg nincs 3-400 ezer forintom, nyilván ha lenne nem tettem volna fel ide ezt a kérdést.

Ja és a lefagyasztott vizes palackos dolog semmit nem ért :DD

2017. jún. 25. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Egy klímára beszereléssel 200 elég. Egy szobát ha hűtesz már életben maradsz. Én ezt csinálom
2017. jún. 25. 18:51
 8/12 anonim válasza:
52%
Ablakot nyisd ki, függöny ki a nyitott ablaknál hogy jobban jöjjön a levegő! Csinálj kereszthuzatot, a felesleges kábeleket húzd ki a konnektorból! Lámpa ne égjen. És vegyél egy langyos zuhanyt, hidd el hogy jól fog esni! :)
2017. jún. 25. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
36%
És ha ez mind semmit se ér rakass egy klímát kétszázért.
2017. jún. 26. 05:37
 10/12 anonim ***** válasza:
A klima beszerelése előtt vizsgáld meg a lakás elektromos hálózatát. Nehogy a beszerelés után legyen kellemetlen meglepetés, hogy nem bírja a hálózat.
2017. jún. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!