Gyorsan kopik a fűkasza koppintója! Lehet vmit ráragasztani hogy az kopjon, ha igen mivel?
Az egyik oka lehet,rossz minőségű a kaszafej .
A másik,végig a földön tarod,tehát koptatod .
Még nem eléggé sajátitottad el a kaszálási technikát .
Hidd el aki nálam jobban tud az hazudik!! Évek óta vágom, most maszekolok, ezt kívánják meg ill amúgy is elkopik egy idő után.
A válaszod számomra már bocs de semmi.. az a kérdésem mivel lehetne vmilyen feltétet ráragasztani hogy ne kelljen 20 vágás után fejet vennem! Mennyi időt vágok? sokat! min a 1:30 házaknál megvan vagy 2-3 H-is, így úgy gondolom van oka elkopni szerencsétlen fejnek.
Találtam kettő ragasztót. Úgy látszik én vagyok az első aki ragaszt rá ilyet (szinte!)
Kétkomponensű epoxy ragasztó Devcon S-31 2tone
és
3M DP 8810NS Scotch-Weld kétkomponensű szerkezeti ragasztó, akril, 45ml
Rengeteget kaszáltam én is.Mégis azt mondom nem jó kaszálási technikád .Emeld meg a kasza hátulját,a damilt hosszabra kell kiengedni,és máris nem a közepe kopik .Úgy tarts gépet,mintha faleveleket söpörnél magad előtt .
Remélem ismered a mondást,nincs olyan buta ember,akitől tanulni nem lehetne .Tőlem is lehet,és nem kell megsértődni .
#8-nak.. Figyu, nem sértődök meg de nekem nem kell az okítás, amit mondtam megmondtam.
Engedjem ki? még is sztem mikor elkopik mit csinálok? rendesen adagolom különben csak a gépet pörgetném, ill több damil se jó mert a gép se bírja el, van egy határoló rajta ami okosan levágja a felesleget, gondolod 5 cm-es damillal vágom? ember ember..
Na meg emeljem meg a kasza hátulját! nos semmi szükség rá ugyan is 11 KG a gép és rohadt hosszú is, magát emeli, nekem kell lent tartanom.
Nem egy munkást én tanitottam be a kasza használatára, engem nem kell okítani, a vevőnek meg meg kell csinálni amit kér, ezen nincs mit vitatkozni.
Az árat jövőre emelem, 1800/H-ra, most 1600 de borravalót szerencsére a legtöbb helyen adnak, ha meg sokat kérnék akkor meg nem tetszik, legutóbb 4700-lett volna de kaptam 3 sört, meg ottan mindég visszahívnak, mondom a tulajnak legyen 4, sajna vagy nem de jószívű vagyok.
Az egy csavaros megoldást már próbáltuk, és pár perc lerepül róla.
A mostani fel eléggé elkopott, újra fogom ráragasztani a korongot, oszt majd látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!