Erre a vezetékre hogy tudok rákötni fali lámpát? (kép)
Figyelt kérdés
Sziasztok új lakásba költözök, és nem nagyon értek ezekhez. A falon ilyen fezeték lóg le a lámpáknál. Ezzel mit kell csinálni? [link] 2017. máj. 15. 14:28
1/9 anonim válasza:
Valószinű csillár kell rá, vagy az volt ott. De a kapcsolót is meg kellene nézni, mert kettősnek villanykapcsolónak kell lenni. Szerintem szólj egy villany szerelőnek.
2/9 anonim válasza:
A lámpa vezetékét rákötöd a kékre és az egyik pirosra.
De az a probléma, nem írod, milyen a lámpa. Én úgy látom a vezeték a plafonon van és te fali lámpáról beszélsz.
A kivezetés pedig csillárhoz van előkészítve. Kicsit bővebben írj, vagy egy képet a lámpáról is tegyél fel.
3/9 anonim válasza:
Ez 2 áramkörös csillárhoz behúzott vezetékek.Sima lámpához,kék és pirosat kell a foglalatba.Lehetőleg azt a pirosat kössed be,amit a kapcsoló megszakít .
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon nem értesz az áramhoz, vezetékekhez, akkor a legjobb, ha nem nyúlsz hozzá, mert baleset- és életveszélyes mindennemű tudás nélkül a hálózati feszültséget barkácsolni. És ezt ne a GYK-ról akard megtanulni, annál többet ér az életed, egészséged.
Szerintem.
5/9 bamboochatheone válasza:
Hívj villanyszerelőt. A piros vezetéknek földelésnek kellene lennie.
6/9 anonim válasza:
Miért hiszik az emberek hogy a villany olyan kib@$zott egyszerű??
"Ja há csak két derótot kee összekötnyi!"
7/9 anonim válasza:
Utolsó, azért, mert ez a művelet tényleg csak ennyi.
8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült, nem kelett villanyszerelő 2 kábelet csak odatettem ahogy írták Kék és piros , túléltem ;)
2017. júl. 17. 23:51
9/9 bamboochatheone válasza:
Alig két hónap kellett hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!