Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudom az alábbi gázpala...

Hogyan tudom az alábbi gázpalack menetet rákötni szabvány palackra? (mire megy rá az alábbi menet? )

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 29. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Milyen átmérőjű menet?Milyen menet emelkedésű?Milyen gázpalackra?A forgalomban lévő gázpalackok mind szabványosak,de a csatlakozásuk más és más a bennük lévő gáz miatt,hogy biztonsági okokból ne lehessen más fajta gázzal üzemelő készülékre kötni.Ez az éghető gázokra még jobban vonatkozik.
2016. dec. 29. 09:58
 2/13 A kérdező kommentje:
pb, gáz, sajnos semmit nem tudok róla, nemrég érkezett kínából.
2016. dec. 29. 11:02
 3/13 anonim ***** válasza:

kemping palackot akarsz tölteni nagy palackról igaz?

akkor ne Kínából rendelj ilyen szarokat...

2016. dec. 29. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Ezt a külső menetet akarod egy gázpalack külső menetével összekapcsolni ? Mert a kérdés alapján nem értem pontosan. És ez a külső menet pont ojan mint a palacké?
2016. dec. 29. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
(olyan)
2016. dec. 29. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
"sajnos semmit nem tudok róla," Mi még ennél is kevesebbet tudunk! A kép alapján nem tudjuk LEMÉRNI egyik méretét sem. Menj el egy esztergályoshoz, hogy kellene neked egy közdarab ez és a gázpalackod közé.
2016. dec. 29. 12:09
 7/13 A kérdező kommentje:
jézusom tényleg ekkora itt a sötétség?
2016. dec. 29. 13:45
 8/13 A kérdező kommentje:
azért ennyire ez nem lehet bonyolult.
2016. dec. 29. 13:45
 9/13 A kérdező kommentje:
legroszabb esetben is ráhúzom a gumicsövet valami csonkra aztán kész. esztergályos mi?... jézusom
2016. dec. 29. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez igen, kíváncsian várom a fejleményeket. Gondolom a híradóban úgyis leadják, mikor felrobbansz. Esztergályos meg azért kell, mert egy tolómérővel vagy menetfésűvel megmondaná a két menet pontos méretét, aztán csinálna neked egy normális közdarabot. Lenne vagy kétezer forint, és mégse egy gányolás lenne. Nem is értem, minek írsz ki kérdést, ha amúgy mindent jobban tudsz.
2016. dec. 29. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!