Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudom az alábbi gázpala...

Hogyan tudom az alábbi gázpalack menetet rákötni szabvány palackra? (mire megy rá az alábbi menet? )

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 29. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

wtf... sötét és ostoba te vagy kedves kérdező.

de mint írta valaki a híradóban viszont láthatunk majd.

sok sikert a projekthez! :)

2016. dec. 29. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha egy kérdést nem tudsz normálisan feltenni akkor miért a válaszoló a sötét? Szerinted mi alapján adjunk pontos választ? Nem tudni a menet méretét . Arról az apróságról már nem is beszélve hogy a nemet lehet sűrű ritka. És persze jobbos és balos. ( Segítek nem politikai értelemben.) /pb, gáz, sajnos semmit nem tudok róla, nemrég érkezett kínából./ Az ég világon semmit nem tudsz de mi vagyunk a hülyék hogy nem tudunk pontos mindenre kiterjedő választ adni. Mentél volna el egy gázszerelőhöz . Vagy egy olyanhoz mint én akinek az apja gázszerelő volt és két köbméter gázcucc van itthon amiből negyedóra alatt össze lehetett volna szedni amire szükséged van. Nem ócsárolni itt az embereket.
2016. dec. 29. 17:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát értem.

De nem értek hozzá, szerintem inkább kidobom.

2016. dec. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!