Kisflex-el lehet fát vágni? Létezik rá valami erre alkalmas korong? (125-ös amúgy és 850 W-os)
igen van de én sem ajánlom mert tényleg veszélyes, amúgy obiban biztos lehet kapni.
Használj inkább kézi körfűrészt.
2 féle is van az egyik a már mások által is említett fűrésztárcsa. Minél kisebb a foga annál veszélytelenebb, bár akkor sem lehet úgy vágni mint a fémet.
a másik olyan minta láncfűrész olyan lánc van rajta körbe . Piacon lehet venni az oroszoktól vagy románoktól.
a bricoban nemrégiben láttam befogót kis flexhez, na azzal már esetleg talán meg merném próbálni a fűrészkorongot.
de a helyedben inkább vennék használtan egy fűrészt...
Igen lehet! Biztonságos csak az ára borsos.
(7000-8000Ft)
Akkora mint a flex korong, sthil lánc van rajta, és a közepébe rengeteg golyós csapágy van ha netalántán megáll akkor ne legyen semmi baj, és akkor nem kapja ki a kezedből.
lehet, én melóhelyen vágtam flex-el kb 1cm-es fa lemezt, mert nem volt más, de nem ajánlatos, mert nagyon veszélyes....és persze úgy füstölt, mint egy erőmű, ahogy égette a fát. :D
de még egyszer mondom nagyon veszélyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!