HILTI TE22-as fúrókalapácshoz milyen olaj kell és mennyi?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom a választ HILTI olaj kellene, arról van szó hogy van egy ilyen nagyon régi fúrókalapácsom aki ismeri tudja van benne olaj, sajnos nyilván a használat folyamán valamennyi fogy is belőle. Ha valaki tud okos ötletet adni, esetleg szabad e bele tenni elérhető olajfajtát és mennyi lenne a gyári előírt mennyisége egy ilyen TE 22-esnek. Nem ipari célra használom amúgy csak itthon használom, HILTI olajat nem találok webes kereséssel annyit nem igazán szánok rá hogy Budapestre a HILTI szervizbe elvigyem (90 km távolságból).2017. márc. 15. 11:03
1/4 anonim válasza:
Tényleg spéci olaj kell bele. Én az összes hiltimet szervizben csináltattam. Viszont nem a HILTI márkaszervízben, hanem egy helyi makitás kisgépszervízben. Ami jó a makitába, az jó a hiltibe is, és kb ötödébe kerül. A hilti szervizben 20 ezer alatt rá se néznek a gépre, a makitánál egy tisztítás-olajcsere meg volt 5 ezerből. A sima hajtómű olaj biztos nem jó bele mert a légdugattyúnak túl sűrű, talán az automata váltó olaj, de az meg lehet túl híg, és kiveri a szimeringen a gép.
2/4 anonim válasza:
Talán hidraulika olaj volna jó, az nem habosodik ki a nyomástól; és hasonló a funkció.
3/4 anonim válasza:
Turmopol 20 HD jár bele, 40 ml. Én a 72-es Hiltimbe piros Stihl ( 2 T ) olajat tettem.
4/4 anonim válasza:
Én VDL 100 kompresszor olajat használok már ... most hogy így belegondolok, már nagyon régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!