Rotációs kapa rövid használat után megáll. Lehűlés után újraindul. Mi lehet az oka?
Elkezdek dolgozni vele, egy darabig megy (15-30 perc) aztán elkezd kicsit puffogni, majd kihagyogat és megáll. Ha kihűl ugyanez a helyzet. Azt figyeltem, ha mélyre engedem, vagyis nagyobb a terhelés, akkor hamarabb következik be a megállás.
A gép egy OHV motoros TESCOban vásárolt 4 ütemű csoda, a tavalyi évet szinte gond nélkül csinálta végig, az ősz végén kezdődött ez az ugrálás és megállás, de akkor még nem volt túl gyakori.
Mit szedjek szét? Mit nézzek meg? Nem nagyon szerelgettem még benzinmotorokat, de 1200 nm a veteményes, és szabit vettem ki a hétre a talajelőkészítéshez, nagyon kéne a gép!!!
Hát nekünk régebbi van szerintem.
De gond csak egyszer volt vele amikor télen előredőlt és nem vettük észre szóval az összes olaj befolyt a hengerbe :)
Ezt leszámítva nem volt még vele gond szerencsére.
Nézd meg a gépet, próbáld ki és ha Neked megér 40e-t akkor vedd meg.
Ezt Neked kell eldöntened :)
Valószínűleg gyújtótekercs!
Nekem is OHV-m van és killodok is vele!
Én sem tudok rájönni hogy mi a baja, de valószínűleg az!
Lehet hogy cseréltem egy B-35-re!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!