Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Férfiak! Nektek melyek a...

Férfiak! Nektek melyek a legfontosabb szerszámotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Páromnak hamarosan névnapja lesz és szeretném meglepni valamilyen szerszámmal. Nemrég vette egy házat amit fel szeretne újítani. Saját szerszámai nincsen. Mik azok amik a legfontosabbak? Én kalapácsra fogókra gondoltam, vagy valami gép jobb lenne?

Köszönöm a válaszokat!

#barkácsolás #szerszám #házújítás #legfontosabb szerszámok
2017. márc. 9. 11:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
A kérdés megfogalmazása vagy eleve pajzán volt, vagy olyanra sikerült. Viszont azt tanácsolom, hogy ha te magad nem vagy barkácsolós fajta, akkor ne akarj másnak szerszámot venni, mert nem biztos, hogy pont az a jó vagy célravezető, amit más annak tart. Kalapácsból is van többféle, sőt azonos fajtából is különböző méretű és mindig az elvégzendő feladathoz kell szabni a szerszám méretét is.
2017. márc. 9. 15:32
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a Sok választ sokat segítettetek.

És a kérdés az így sikerült :D A sokadik "beszólásra" visszaolvastam a kérdést és igen kicsit félre sikerült!! :D De még egyszer köszönöm!!! :)

2017. márc. 9. 16:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy akkus fúró elég hasznos tud lenni mindig, főleg házfelújításnál a sok csavarozás/fúrás, OSB, bútorlap, gipszkarton stb. Viszont normálisat találni ami működni fog jövőre is hát az már fogósabb kérdés.

Én sokat dolgozok vele, 80-ért vettem egy Makitát, de szerintem az erős túlzás lenne oda meg drága. Az olcsóakat meg nem ismerem.

Meg az az igazság a szerszámok olyan dolgok amikre a férfi érzékeny, jobb ha közösen veszitek meg, mert ő fogja használni. Ez olyan, minthogy mi se szólunk bele pl. a smink vagy sampon márkájába a nőknek. :D

2017. márc. 9. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kombinált fogóból nekem mindig minimum 4 darab van. De inkább több. Általában azt szeretem, ha mindenhez van célszerszámom, de a kombinált fogó módfelett sok mindent tud pótolni, ha minden kötél szakad.
2017. márc. 10. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Ami nagyon alap:

- Csavarhúzók több méretben (lapos és kereszt)

- Villáskulcs készlet

- kalapács

- kombinált fogó

Gépet ne vegyél neki.

Aldiban és Lidlben érdemeilyesmit venni. Vagy szerszám szaküzletben, ahol segíteni is tudnak (nem Obi vagy Praktiker)

2017. márc. 10. 16:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom javasolni, amit már előttem is páran leírtak. Olyan szerszámot érdemes venni, amit a későbbiekben szívesen használ majd, amit örömmel vesz kézbe, legyen az villáskulcs, csavarhúzó, vagy éppen valamilyen elektromos szerszám. Egy jó megoldás ha kipuhatolod konkrétan mit szeretne magának, és akkor nincs mellényúlás. Vagy közösen elmentek a szerszámboltba. Én is kaptam már a családtól gagyi kínai villáskulcs készletet, hát mit mondjak, örültem is meg nem is. Nagyon megható volt a szándék, hisz szeretettel adták, de sajnos nem tudták milyen minőséget képvisel. Ez olyan dolog, mint amikor parfümöt veszel valakinek, de az illető nem szereti azt az illatot.
2017. márc. 12. 18:26
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Flex. Fontos kellék heteróknak.
2017. márc. 13. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Viccen kívül mondom: pajszer. Obiban anno csak úgy vettem egyet, kemény 3000 forint volt, s az egyik legjobb "befektetésnek" bizonyult.
2017. márc. 17. 11:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget de akk lehet h inkább egy szerszámos ládát veszek neki amiben egybe lesz minden. :) azzal annyita mellé lőni csak nem tudok :)
2017. márc. 21. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:
csak akkor lősz mellé, hogyha gagyit veszel, ami az ilyen egyvelegeknél előfordul az esetek 99%-ban...
2017. márc. 21. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!