Szerintetek melyik a legfontosabb szoba a házban, és miért?
Külön angol órámra van 1 ,,Writing,, feladat amibe azt kell bemutatni , hogy melyik a legfontosabb szoba a házban.
Kérlek válaszoljatok gyorsan !
Ez szubjektív, én a WC-t mutatnám be, mert ott indul a napja mindenkinek, oda siet mindenki a legjobban, arra a legkellemetlenebb várni, abból van a legtöbb vita, kefe-használat, ülőke-pozíció, papír-elfogyás stb.
De persze bármelyik szoba lehet, szerintem csak az a lényeg, hogy írj róla pár mondatot, amelyben ezt megindokolod.
Nekem a saját szobám, de azért a konyha is fontos.
Tisztálkodni bármelyik szobában lehetne, laktam fürdőszoba és wc nélküli házban is már...
Ahogy már írták, itt az angol fogalmazás számít inkább. S a te véleményed, nem a mienk :D Mindenkinek más a fontos.
2. válaszolónak tökéletesen igaza van.
Egyébként általában a konyhát vagy a nappalit szokták a ház lelkének tartani. Általában itt van együtt a család, lehet jókat enni és beszélgetni, közös programokra van lehetőség.
Egyértelműen a nappali, hiszen ez az a szoba, ahol együtt van a család a nagyrészében.
Parasztoknál ez gyakran a konyha, étkező, sokszor nincs külön nappali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!