Kapupánt csavar, a fejét a kerítés felől tenni, tehát az anya lenne benne a postaládában.
2017. márc. 7. 21:13
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Előtte gondolom egy vékony fúró szálal át kell fúrni a kerítést, úgy lehet kézzel ezt behajtani!?
2017. márc. 7. 21:31
3/9 anonim válasza:
A kapupánt csavar átmérőjénél picit vastagabb fúróval kell átfúrni a lécet. Olyan méretű csavart kell venni, hogy csak kb. 5 mm-re legyen benne a postaládában, tehát ne gátolja a küldemények begyömöszölését.
2017. márc. 7. 21:40
4/9 anonim válasza:
Ezt sima facsavarral is lehet rögzíteni. A hosszát a deszka vastagságának megfelelően kell megválasztani, hogy ne szúrja át.
Egy postaládát simán meg fog tartani 3 facsavar. Próbáld csak ki, hogy ha egy pici facsavart betekersz egy tömör fa deszkába, akkor az milyen erősen tart.
2017. márc. 7. 21:44
5/9 anonim válasza:
Most nézem csak, hogy milyen vékonyak azok a deszkák. Ekkor viszont vagy az oszlophoz tenném a postaládát, vagy pedig egy-egy plusz léccel megvastagítanám a kerítést a postaládánál.
2017. márc. 7. 21:48
6/9 anonim válasza:
Nem bántásból mondom kedves kérdező, de látszik, hogy nem vagy egy ezermester esetleg hölgy vagy. Szerintem biztos lakik ott a közelben valaki, aki ezt pillanatok alatt felszereli neked, ha szépen megkéred!
2017. márc. 7. 22:10
7/9 anonim válasza:
Két rövidebb facsavar a felső lyukakba a vékonyabb lécekhez rögzíteni, egy hosszabb csavar a lenti lyukba az oszlophoz.
2017. márc. 7. 22:20
8/9 A kérdező kommentje:
És az miért probléma, ha nem vagyok ezermester vagy esetleg hölgy vagyok?
Meg szeretném tanulni..., nem mindenre megkérni valakit. Szerszám van.
Köszi a válaszokat.
Az vastag oszlophoz nem lehet rakni, mert szintkülönbség van a lécek és az oszlop között.
2017. márc. 9. 10:27
9/9 anonim válasza:
"Az vastag oszlophoz nem lehet rakni, mert szintkülönbség van a lécek és az oszlop között."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!