SOS! Vettem egy kerítésoszlopba építhető postaládát. Ma mosolyogva közölte a kőműves, hogy ő ilyet még sosem épített be. Erre holnap kerülne sor. Hogyan kell?
2014. nov. 5. 20:18
1/7 anonim válasza:
annyi helyet hagyjon, hogy be lehessen csúsztatni, szerintem nem kell misungba rakni, mint egy téglát
2/7 anonim válasza:
Te jó ég, ezt még én is be tudom építeni, milyen kőműves már az a fickó???
3/7 anonim válasza:
Ha nem tud egy ilyet beépíteni jobb ha elküldöd.
4/7 anonim válasza:
Kerítésoszloptól fontosabb építményt ne is bízz erre a kőművesre, de annak se támaszkodjatok neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta, hogy nem tudja megcsinálni.
Csak én szeretek előre felkészülni :)
Van róla vhol leírás?
2014. nov. 6. 15:02
6/7 anonim válasza:
tegyük fel, hogy a láda 20x15 cm ármérőjű. 2 lehetséges dolog van:
- falazás közben simán úgy berakja mint egy téglát
- kihagy egy 20x15cm-es részt az oszlopban, és utólag beékeli vhogy
7/7 anonim válasza:
Jobb azt beépíteni, mint egy téglát, mert nincs rajta semmi rögzítési lehetőség, és az utcai oldalról kihúzza bárki, ha csak úgy be van dugva a helyére.
A hosszát az oszlop méretéhez lehet igazítani, annyira kell széthúzni, hogy mindkét oldalon színeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!