Honnan lehet rendelni viszonylag olcsó szigetelt csavarhúzót és fogót villanyszerelőnek?
Világos (nekem)... :)
Kérdezhetted volna előbb is, mert fél éve végigjártam a vadászat folyamatát, de már elfelejtettem az eredményt.
Engem a következő szempontok vezettek, hogy jó legyen és ha lehetséges, olcsó. Már régen hallottam egy ilyen forgalmazótól azt, hogy a szegedi fogók azok jók. Ez, ha jól emlékszem, be is igazolódott a google alkalmazásával. Már arra sem emlékszem, hogyan jutottam el hozzájuk, mert nem szegedi már a telephely, ha jól rémlik. Az egyik becenevük a szegedi, a másik a rigó volt, talán a rigó szerszámot ütöttem be a keresőbe. Csavarhúzóban viszont a Wiha és a Haupa volt, ami számításba jött, azokat ismerem is és tudom is róluk, hogy okésak. Abból nehéz volt, mert volt készlet, ami olcsóbb lett volna, de egy darabja nem kellett, így meg nem volt olcsóbb, a végén aztán egy készletet vettem, meg még két helyről rendeltem egyet-egyet, hogy meglegyen a sorozat fél milliméterenként - háklis vagyok a tökéletesség felé tett erőfeszítések terén. Az egyik a Conrad volt.
Természetesen ezer más szerszám létezik, de azért azok, akik feszültség alatti munkavégzéssel foglalkoznak, ezeket használják.
...meglegyen a sorozat fél milliméterenként...
meg a keresztfejűekből kicsi, közepes, nagyobb, stb
Van ezerféle. pld Beta is.
A Rigó fogók 21 eFt volt, szállítással, kombinált, lapos, oldalcsípő, telefonfogó, kerekcsőrű fogó.
Ja, tévedtem, Conradtól rendeltem minden csavarhúzót, ahogy látom, egy 7 darabos készlet, plusz két egyenes pengés, 3 db kereszthornyú, mind Wiha, szumma 15.
Suliba jó lesz, meg egy darabig elmegy, aztán ha kell, úgyis apránként vesz olyant ami megfelelő lesz, idő után ez kiderül.
Egyébként a jó márka és a jó szerszámnak megvan az ára is.Ilyen a wiha, haupa, wera ..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!