Olcsó inget hol lehet venni? Munkaruházathoz.
Figyelt kérdés
A régi filmekben a fémekkel foglalkozó munkások-szakik-mesterek mind ingben-mellényben dolgoznak a gyárban. Nekem nagyon megtetszett ez a feeling, gondoltam beszerzek énis a műhelyembe egy "munkás inget". Mivel összekenni lesz, nem szeretnék valami sokat költeni rá, de azért nem is egy totál műszálasat szeretnék amibe fél perc alatt beleizzadok. Van ötletetek hol tudnék ilyet kapni? (akár katonai leselejtezettet)2017. jan. 3. 19:19
1/3 anonim válasza:
Turkáló?
Amúgy hányas inget hordasz?
(Nem véletlenül kérdezem!:)
2/3 anonim válasza:
Hol élsz? A 17.-ben van külön munkás ruhákkal foglalkozó bolt.
3/3 anonim válasza:
Én a Vaterán hirdettem meg tizenvalahány, részben márkás, alig ill. keveset használt férfi inget képletes áron és mindösszesen 1 db-ot tudtam eladni 300 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!