A központifűtést nem akarom bekapcsolni az egész házba csak ezt a szobámat szeretném olcsón egy kicsit bemelegíteni. Van rávalami ötlet?
mi az a cirkó?
a kazánba így is úgy is ugyanannyit kell belerakni ha elzárom ha nem
Amig válaszom írtam ,bolt kommented is .
A keringtető szívattyú érdekében,ott sem szabd az összeset lezárni.Ha folytva van a rendszer "nyög,hangos" a k.szivattyú
Előző
Veszel egy hősugárzót 5000Ft-ért és azzal fűtesz.
minden más eszköz kiépítése, beszerelése nagyobb befektetés, mint amennyit spórolsz vele ebben a 2 hónapban.
hosszú távon viszont fűteni kell az egész házat, mert különben tönkremegy!
vegyes tüzelésnél még rosszabb ha mindenhol lezárod mint gáznál, eszedbe se jusson.
A legolcsóbb ha beleheled...amúgy hősugárzót veszel,habár miután az egész házba nem lesz fűtés a belső fal is szépen lehűl és jobban fog a hősugárzó dolgozni
este be van gyújtva, napközben szerettem volna hogy egy kicsit enyhelebb legyen itt nekem a szobában, számítógépen dolgozok, és hidegben alig érzem a kezem.
a hősugárzó jó lenne, csak nekem ilyen régebbi van, ami elképesztően zabálja az áramot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!