3D-s kocka sík felületen? Kivitelezés, hogysmint? Bővebben idebent!
Az interneten találtam egy videót, és az ott látottakat szeretném én is megcsinálni, csak mondjuk krétával viszont mértanból kb. nem vagyok túl jó, és nem tudom hogy álljak neki. Ehhez várnék valamiféle segítséget, hogy milyen hosszú vonalakat, illetve egymáshoz viszonyítva hogyan, vagy ha valaki egy felülnézeti rajzzal meglepne, arányokkal, ilyesmivel, annak is nagyon örülnék!
A videó:
Csak annyai a baj, hogy nem tudom hogy álljak neki a rajzolásnak, és földre -vízszintesre- kellene, pont úgy, mint a videón.
Esetleg egy felülnézeti rajzot nem tudnál, a kérdésben leírtak alapján?
Nagy pofátlanság, de tényleg nagyon hülye vagyok hozzá, de ha felülnézetből megvan, onnan már simán megy.
Köszi:)
Én is kb így szeretném, mint a videón, szal padlómagasságból jó lenne, csak így kb látszódjon hogy mintha "rajt ülnék" a kockán.
Az nem gond, hogy kell egy haver, valaki csak ráér.
Bocsi.
A videón hol van vetítő?:S
Na akkor újra.
Ha jól értelmezem, és ha lenne egy vetítőm akkor csak rajzolnom kellene egy ilyet [link]
ezt odarakni a vetítő elé, padlóról vízszintesen kivetíteni, majd ahogy kirajzolódik padlón, mondjuk a vonalakat behúzni, illetve bejelölni valamivel, és kész?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Régi iskolámban megérdeklődöm, hogy nem szeretnének-e segíteni egy kicsit, mert ott volt kivetítő.
Esetleg hogyha ez nem jönne össze, haverral hogy tudnánk összehozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!