Felültöltős mosógépnél miért folyik ki az öblítő a tartójából, ha a mosógép ajtó nyitva van?
Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 08:34
1/7 anonim válasza:
Szedd szét és meglátod. Hátul is van nyílás, mert onnan mossa ki egy fúvóka. Így ha feltöltve becsukod, előre megy az öblítő, és ismételt kinyitásnál mikor visszafolyik, a hátul lévő nyílás felé is megy (egy része vagy mind)
2/7 A kérdező kommentje:
Nyitva van az ajtó, beleöntöm az öblítőt a tárolórészbe és alul kifolyik. Valamint víz van a rekeszbe. Eredetileg nem volt ilyen.
2017. jan. 24. 14:22
3/7 anonim válasza:
Akkor szedd szèt, tisztìtani kell valószìnűleg. Ki lehet venni ès akkor a szerkezete is jobban látszik.
4/7 Szilágyi Bernadett válasza:
Detto ugyanez volt a problémám a felültöltőssel. Vedd ki, szedd szét amennyire tudod és tisztítsd meg. Ha jól rémlik, akkor egyrészt az öblítőkből képződött egy ragacsos, leülepedett torlasz, másrészt ha porral mosol, akkor az is hajlamos a többi rekeszbe kerülni. Szóval kell egy alapos tisztítás. Én a nehezebben elérhető részekre egy öreg fogkefét fogtam be. A továbbiakban ha gyakrabban tisztítod át, akkor nem fog eldugulni.
5/7 anonim válasza:
Nekem meg az volt régebben a gondom vele, hogy benne marad az öblítő. Most ki is vettem a mosószer adagolót és benne volt most is az öbítő folyadék. Vékony kicsi kör kefével áttisztítottam az öblítőszer kifolyót, mert időnként besűrödik az anyag rajta.
Azt viszont meg kellene nézni mitől folyik ki egyből.
Ki kell venni a adagoló tartályt. Azt úgy jön ki, hogy az alján a legalsóbb pontján be kell erősen nyomni felfelé, ahol a kis kampó van a képen és úgy már könnyen kihúzható.
Le is fotóztam, hogy látsszon a szerkezete.
Itt ezeken látszik felülről:
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ó, most olvasom, hogy felül töltős..
Nem arról írtam.
Na már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!