Páraelszívót kötöttem be, de bárhova tekergetem az időzítőét nem akar kikapcsolni, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 17:07
1/5 anonim válasza:
- Kösd át.
- Hívj egy szakembert ha nem megy.
- Vidd vissza ha nem jó.
- Dobd ki.
2/5 A kérdező kommentje:
:D :D :D apukám, sokra nem mentem veled :D de azért BUÉK!
2016. dec. 30. 23:14
3/5 anonim válasza:
Pedig az 1. jól irta, csak elég röviden. Nyilván az a hiba hogy rosszul van bekötve, vagy hibás a szerkezet.
4/5 anonim válasza:
Egy páraelszívót nem csak az időzítőjével, hanem a főkapcsolójával is ki kellene tudni kapcsolni.
5/5 A kérdező kommentje:
sajna nem így van... egy időzítős páraelszívót nem lehet kikapcsolni, csak max az adott áramkört lehet lekapcsolni, és akkor kapcsol ki. az időzítőt ki kell várni, és akkor kapcsolódik ki. Sajna kiderült, hogy a minimális érték az 5 perc, pedig teljesen letekertem... Ez van :(
2017. jan. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!