Ti milyen szerszamot, gepet tartotok otthon?
Amire idáig szükségem volt. Fúró, csavarozó, dekopír fűrész, kalapács.(plusz az alapok, csavarhúzók, villáskulcsok, fogók, mérők. Meg a hobbykhoz tartozók: Forrasztó, gravírozó, pyrográf)
20F(egyedül élek)
Hosszú lenne felsorolni! Gyakorlatilag egy jól felszerelt műhely autójavításhoz (szerelés, kaszni, fényezés) és szerkezeti lakatos munkákhoz.
Néhány kőműves szerszám, pár cucc finommechanikához és elektronikához, egy-két asztalosipari szerszám és gép, kerti szerszámok, meg a tök tudja mennyi szerszám amit ritkán, vagy sosem használok, csak valami speciális munkához vennem kellett.
1. vagyok
Ház körüli munkákra, ha valami elromlik megjavítani stb. Plusz építettem pár bútort is, mert tized annyi pénzből megvolt mintha vettem volna
Ha jól értem akkor most kezdesz saját háztartásba. Én vennék egy komplett szerszámkészletet + egy ütvefúrót készlettel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!