Házba téglafal helyére beton fal lehetséges?
Figyelt kérdés
Szélesség 5m magasság 4m vastagság olyan 20centi mennyibe kerülne egy ilyen fal? egyáltalán lakóházba lehetséges? nem birom se ezt a szar ytongot se a teglat beton kéne de az az igazsag en meg betonfalat hazba nem lattam neektek mi a véleményetek? mennyibe kerülne egy ilyen? 4. emeletre hogy tudjak felhozni a betont? es egy tripla hangszigeteles plusszba mennyi? azt mivel csinaljak?2016. dec. 19. 17:41
1/5 anonim válasza:
Minden lehetséges. De hogy értelme nincs az biztos . És készülj fel hogy nem is fogják vállalni mert marhaság.
2/5 anonim válasza:
...és azután leszakad az egész emelet a beton súlyától.
3/5 anonim válasza:
Cimbora szerintem előbb egy statikussal konzultálj. Egy ilyen fal tömege közel 10 tonna vasalattal, ami 20 kN/m terhelésnek felel meg a födémen. Ez azért nem játék.
A betont egyébként pumpa felnyomja, de ez az ötlet eléggé irreális, hacsaknem az a célod, hogy helyet csinálj a bankszámládon. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen igen kicsit bosszanto hogy 11szamjegyet mar nem jelez ki az atm muszaly valahogy lefogyasztani
..:(
2016. dec. 19. 21:24
5/5 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mi takar a "nem birom se ezt a szar ytongot se a teglat " mondat. Allergiás vagy a porára, vagy mi az oka annak, hogy téglafal helyett betonfalat szeretnél a negyedik emeleten?
Mi miatt vagy elégedetlen a jelenlegi faladdal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!