Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házba téglafal helyére beton...

Házba téglafal helyére beton fal lehetséges?

Figyelt kérdés
Szélesség 5m magasság 4m vastagság olyan 20centi mennyibe kerülne egy ilyen fal? egyáltalán lakóházba lehetséges? nem birom se ezt a szar ytongot se a teglat beton kéne de az az igazsag en meg betonfalat hazba nem lattam neektek mi a véleményetek? mennyibe kerülne egy ilyen? 4. emeletre hogy tudjak felhozni a betont? es egy tripla hangszigeteles plusszba mennyi? azt mivel csinaljak?
2016. dec. 19. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges. De hogy értelme nincs az biztos . És készülj fel hogy nem is fogják vállalni mert marhaság.
2016. dec. 19. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
...és azután leszakad az egész emelet a beton súlyától.
2016. dec. 19. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Cimbora szerintem előbb egy statikussal konzultálj. Egy ilyen fal tömege közel 10 tonna vasalattal, ami 20 kN/m terhelésnek felel meg a födémen. Ez azért nem játék.

A betont egyébként pumpa felnyomja, de ez az ötlet eléggé irreális, hacsaknem az a célod, hogy helyet csinálj a bankszámládon. :)

2016. dec. 19. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen igen kicsit bosszanto hogy 11szamjegyet mar nem jelez ki az atm muszaly valahogy lefogyasztani

..:(

2016. dec. 19. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy mi takar a "nem birom se ezt a szar ytongot se a teglat " mondat. Allergiás vagy a porára, vagy mi az oka annak, hogy téglafal helyett betonfalat szeretnél a negyedik emeleten?

Mi miatt vagy elégedetlen a jelenlegi faladdal?

2016. dec. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!