Férfiak! Mit csináljak, ha a redőnyöm fent akadt? Lehet túlhúztam és nem tudom lehúzni?
Kétségbe estem reggel, mert nem tudtam visszaereszteni lentebbre a redőnyt! Szerelőt nem szeretnék hívni,ha nem muszáj. Bízom benne,hogy meg tudom nőként én is szerelni, tudtok segíteni?
Amúgy próbáltam lehúzni fentről,de meg se nyikkant. :(
Sziasztok! :)
Sikerült a közös munka! Köszi,Fiúk! :)
Reggel nem bírtam teljes erőbedobással kínlódni vele.De estére már tudtam időt szakítani rá.
Mikor megérkeztem,ránéztem egyből az ajtóból és láttam,hogy egy csöppet ferdén is áll az egyik fele. Majd próbáltam azt a felét meghúzni,amelyik fentebb volt és utána már megadta magát, persze kissé szenvedtem vele,de el se hittem,amikor megindult!!!!!! Uh olyan jót nevettem, annyira jó pillanat volt ez számomra. Köszönöm, tényleg jó fejek vagytok ti meg,hogy adtátok az instrukciót.
Most már figyelem,hogy meddig szabad felhúzni. :/ Amúgy, szerintem a redőny se 100%-os már....
Szupi! :-D
Ügyes csaj vagy! ;-)
Néha mégis jó egy férfi -ha nem is a háznál - de legalább a net előtt! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!