Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Férfiak! Mit csináljak, ha a...

Férfiak! Mit csináljak, ha a redőnyöm fent akadt? Lehet túlhúztam és nem tudom lehúzni?

Figyelt kérdés

Kétségbe estem reggel, mert nem tudtam visszaereszteni lentebbre a redőnyt! Szerelőt nem szeretnék hívni,ha nem muszáj. Bízom benne,hogy meg tudom nőként én is szerelni, tudtok segíteni?

Amúgy próbáltam lehúzni fentről,de meg se nyikkant. :(

#roló #rendőny #fent akadt redőny
2016. dec. 15. 13:37
1 2
 11/16 TappancsMancs ***** válasza:
Annyit tennék hozzá hogy ha kihúztál kb fél méter redőny gurtnit akkor azt tartva két dolgot tehetsz. Vagy meghúzod a feljebb lévő oldalát - hogy egyenesbe jöjjön - vagy megemeled a lejjebb lévő oldalt és így áll vízszintesbe. Már ha az elferdülése a gond. Ha nem akkor majd mondod a tüneteket.
2016. dec. 15. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Van már fejlemény?
2016. dec. 15. 20:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Sikerült a közös munka! Köszi,Fiúk! :)

Reggel nem bírtam teljes erőbedobással kínlódni vele.De estére már tudtam időt szakítani rá.

Mikor megérkeztem,ránéztem egyből az ajtóból és láttam,hogy egy csöppet ferdén is áll az egyik fele. Majd próbáltam azt a felét meghúzni,amelyik fentebb volt és utána már megadta magát, persze kissé szenvedtem vele,de el se hittem,amikor megindult!!!!!! Uh olyan jót nevettem, annyira jó pillanat volt ez számomra. Köszönöm, tényleg jó fejek vagytok ti meg,hogy adtátok az instrukciót.

Most már figyelem,hogy meddig szabad felhúzni. :/ Amúgy, szerintem a redőny se 100%-os már....

2016. dec. 15. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szupi! :-D

Ügyes csaj vagy! ;-)

Néha mégis jó egy férfi -ha nem is a háznál - de legalább a net előtt! ;-)

2016. dec. 15. 21:48
 15/16 TappancsMancs ***** válasza:
:) hajrá csajok :)
2016. dec. 17. 20:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Jó fejek vagytok! Igen-igen, JÓL jön a férfi a háznál és a net előtt is. :) még szerencse, hogy léteztek ;)
2016. dec. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!