Van 2 fúrógép, melyiket válasszam, van különbség de ne vagyok biztos a dologban?
így oldallal együtt linkelem,lehet majd fordítani kell,az adatokat láthatjátok,egyik erős de a nyomatéka kisebb a másik gyengébbb de a nyomatéka nagy,most akkor?otthonra kell!Nem akarok olyat olvasni hogy mind 1 ha otthonra lesz!melyik a jobb ha főként fába és fémbe használnám?
Ne az ütvefúrót bedd, hanem a simát.
Az ütvefúrónak htengelyirányban lötyög a tokmánya, meg amúgyis csak egyel több ddolog ami elromolhat:)
Nyugodtan meg az ipari gépet. Már többször befürödtem barkácsgéppel.
Aki havonta egyszer veszi elő annak pont akkora szívás ha elromlik, mint aki azzal dolgozik.
bocs,
ügyes vagyok :D,félre olvastam ,csak utólag derült ki :D
"Gondolom az autód is hasonló elvek mentén vetted, és valami katonai humvee-vel jársz. ;-)"
Ezen a gondolatmeneten tovább haladva minek a Samsung, Iphone félmilliós "zászlóshajóit" megvenni, mégis egy "rakás hülye" megteszi valami másik idióta elv alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!