Milyen csövekből lehet PVC íjjat készíteni?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy SCH 40 tipusu pvc csőböl lehet de azt szeretném kérdezni, hogy más fajta PVC csöből lehet e pl.:a hagyományos pvc cső ami szürke szinü. Válaszaitokat előre is kösz!2016. nov. 23. 20:26
1/3 anonim válasza:
"Anonymous12 nevű felhasználó " Ha a 12 a korodat jelenti akkor bármilyen csö alkalmas a játékra.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a koromat... hogy erted hogy barmilyen cső jo hozza ja es 14 éves vagyok.
2016. nov. 24. 07:44
3/3 anonim válasza:
Én nem ajánlom a szürke csövet, jópár ember kezében felrobbantak már ilyenből készült íjak. Két cég van, aki forgalmazza a fehér csövet, a K+E Kft, valamint egy csepeli Stark kft. nevű cég. Én az utóbbitól vásároltam és mivel hatvani vagyok, a következőképp oldottam meg: felhívtam a Stark kft-t és kiderült, hogy egy közeli településen, gyöngyösön van egy víz-gáz bolt, akinek ők a beszállítói. A kérésemre hozzáadták az egyik szállítmányhoz a csöveket én pedig elmentem érte, posta költség így nem volt, csak az oda-vissza busz ára. Vedd fel valamelyik céggel a kapcsolatot, akár mindkettővel és biztosan találtok valami megoldást. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!