Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bosch PTS 10 megéri a pénzét?

Bosch PTS 10 megéri a pénzét?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szemezgetek az említett asztali körfűrésszel. Nem profi szintű, napi munkához kell, csupán barkács célra. Mennyire pontos, precíz? Síkban van-e az öntvény asztala? Motorja, fogaskerék áttétele mennyire strapabíró?

Akinek van vagy volt ilyen gépe, kérem írja meg a véleményét! A válaszokat előre is köszönöm!

2016. nov. 16. 10:17
1 2
 11/11 apababa ***** válasza:
Lehet csak a kiállított darabot basztatta valaki . Az enyémnél a magassággal nem volt baj viszont volt szép holtjátéka a csuszkának (müanyag). A másik- szerintem direkt butitás- hogy a tolófelület nem közvetlenül a fürészlap mellett van hanem attól távolabb. A holtjátékkal kombinálva igen bizonytalanok a szögvágások, ellentétben a BOSCH GTS 10 XC-el. Annak idején én is az OBI-ban vettem a KÖKI-n.
2016. nov. 23. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!