Az érdekel,15b,10b,10b-biztositékvan 380volthoz. Elindul arrol egy 4-5KW-os villanymotor?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 09:22
1/8 anonim válasza:
Nem igazán. 4 kw motornak az áramfelvètele 7-8A. Indìtáskor a 6-8 szorosát veszi fel. A 10b megszakìtò kevès, mert indìtáskor lemegy. Megoldhatò lenne szabályzóról való indìtással. Mèg a Y/D indìtás jöhet szóba, de inkább 3x16A kellene.
2/8 A kérdező kommentje:
Mit értesz a szabályozott inditás alatt?Ésha átcseréltetem c-re a biztositékokat?16.amperre már hálozatbövités kell ugytudom.
2016. nov. 4. 14:53
3/8 anonim válasza:
Azt èrtem, hogy egy frekvenciaváltòval lehet ùgy indìtani, hogy talán jò legyen. De az a 2 amper maradèk nagyon cikis. A c nem sokkal többet nyùjt mèg. Akkor inkább kisebb motor. Bár nem tudom mihez kellene.
4/8 A kérdező kommentje:
Esztergán van a motor.
2016. nov. 4. 18:47
5/8 anonim válasza:
10B-ről nem fog elindulni. 3*16C-ről már elindul, de ugye attól is függ milyen kismegszakító van fönn. Nálam régebben 3db eb15-ös kismegszakító volt, azt az E2N simán leverte irányváltásnál, vagy nehezebb munkadarabbal és ugye az E2N az csak 2,2kW. Mióta kicseréltettem normális, újféle megszakítókra (16C), semmi gond nincsen. Sőt arról az EU500-as is elindul, de persze csak csillagba, ami nem akkora gond, mert azért a 10kW-ból így is marad 3-4, ami általában elég.
Na és ugye itt jön a képbe, hogy kuplungos-e a gép? Mert ha nem az,akkor igen rángatni fogja a hálózatot, főleg 4-5kW mellett.
6/8 A kérdező kommentje:
És azt az eon cseréli,vagy bármely villanyszerelö.
2016. nov. 5. 05:16
7/8 anonim válasza:
az òra előttit az Eon mivel plombált. Az òra utánit ha van, az a tied, bárki. Lètezik mèg d- s is, ami talán jobb volna.
8/8 A kérdező kommentje:
Ajanlottak valami lagyinditot,allitolag azis elinditana.De nemtudom mi volna jobb.Meg persze olcsobb.
2016. nov. 5. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!