Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van egy 380v-os villanymotor...

Van egy 380v-os villanymotor át szeretném kötni 230v-ra csak nem tudom hogy kell?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. febr. 15. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Azokat az áthidalókat amik most a képen függőlegesen vannak tedd át a három csavarra vízstintesen felülre, az alsó három így nemlesz összekötve erre az alsóközépső csavarra meg mondjuk a jobboldalira rákötöd a 220 voltot, a középsőre meg a baloldalira rákel érinteni egy indító kondenzátort, és ha beindult a motor leválasztani a kondenzátort, ha felpörgött a motor már nincs szüksége a kondenzátorra.
2016. febr. 15. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon vigyázz az árammal ne csinálj semmit áram alatt!

Ha ez a bekötés nem működik(leveri az automatát) akkor kérj meg egy szakembert hogy mérje ki a pólusokat és kösse be neked ezt a motort.

2016. febr. 15. 20:35
 3/6 anonim válasza:

nem egy erőgép ez a motor, a 630W ha jól láttam.

ha lebutítod a 3 fázist 220-ra akkor harmat gyenge lesz ez a motor.

egyébként a youtube-on vannak videók, hogyan kell a 3 fázisú 380-as motor 220-ra butítani.

2016. febr. 15. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ird be a googleba lesz kèp is bőven. De a teljesìtmènye ès nyomatèka aharmadára esik le.
2016. febr. 15. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Bizony, 50Hz esetén egyébként 550W, az adattábla alapján. Én úgy tudom, hogy 2/3-ára csökken a teljesítménye, tehát lesz 360W. Ha ez kevés, akkor érdemesebb eladni, és venni az árán kellő teljesítményű egyfázisú motort.
2016. febr. 16. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót és válaszokat.
2016. febr. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!