Lekattanós (Aldis) nyomatékkulcs?
Figyelt kérdés
Most vettem egy nyomaték kulcsot mivel még életemben nem volt gondom ilyennel azért is fogalmazódott meg bennem pár kérdés, többek között azért mert a többihez képet 5500ft-ért nagyon olcsónak számít. Elég masszív darabnak néz ki ,de amikor tekerem fel a nyomaték tekerőjét akkor egy idő után elég nehéz lesz tekerni kb amikor a felét elhagytam, ez természetes? vagy hibás, azért kérdem mert ha nem jó akkor visszaviszem.
Ez lenne az.
2016. okt. 22. 12:11
11/12 anonim válasza:
Hi! ènis nemrègiben vettem egy Nyomatèkkulcsot ès èrdekelne a pontos használata?
12/12 A kérdező kommentje:
az alján kell csavargatni, beállítani a nyomatékot Nm , és kg/m értékek vannak rajta nálunk a nyomaték értékek megadása a gyakoribb, feltekered és meghúzod ha lekattan ezt hallod meg kicsit megcsúszik, akkor rögtön engedd el utána még egyszer kattintsd le a biztonság kedvéért, és megvan húzva a csavar. Utána meg el ne feledd 28nm-re beállítani, azaz ne feszüljön a rugó, alapállapotban legyen, csak úgy rakd el!
2018. júl. 5. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!