Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan oldjam meg a ház...

Hogyan oldjam meg a ház előtti padka szintezését?

Figyelt kérdés

A házunk előtt tudok csak megállni mert a feleségemnek jár csak a parkolókártya az autójára. Eddig nem sajnáltam a gumikat és fel mertem állni, de tegnap mondta a gumis, hogy ne padkázzak a gumival mert nagyon gyorsan kinyírom és ahhoz drága egy picit.

Konkrétan padkára kéne felállnom az útról, annyi bökkenővel, hogy nagyon éles a padka.

Aki segít nekem az spórol részemre 70 ezer forintot mert nem kell 70 ezer forintot kifizetnem parkolókártyára. Tovább spórol nekem komplett téli gumit mert nem megy tönkre.

Csak ide írom kell a 2 autót mert messze dolgozunk egymástól, meg a purdét is kell suliba hordani a másikat meg másik suliba.

Köszi.

2016. okt. 9. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hideg aszfalt jó lehet.néhány zsák kelleni fog [link]
2016. okt. 9. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ehhez engedély kell az önkormitól, nem fognak adni...
2016. okt. 9. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát más módszert nehéz kitalálni:) estleg fából csinálhatsz egy rámpát amin fel tudsz menni utána meg el tudod venni. De ez nem valami kényelmes.
2016. okt. 9. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én pont leszartam,hogy önkormányzattól mi kell...

A szegélyköveket először fúrókalapácsba fogatott laposvésővel lesrégeltem,attól már jobb lett.

Azután talicskában kevertem 2 zsák készbetont,és ferdén a padkához raktam.

Előtte magasnyomásúval tisztára mostam,így már második éve megvan,nem tört össze,igaz,csak egy Punto jár~kel rajta.

2016. okt. 9. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is #4 válaszával értek egyet, ha mást nem, két darab fél méteres deszkát letenni a padka tövébe, hátha nem lopják el, a padka élét meg kalapáccsal lecsapkodni 3 perc alatt kocsiszerelésnek álcázva. Ha meg elvinnék a deszkákat, akkor próbálkozni más dolgokkal, pl. betonozással, két vödör murvával, összetekert ócska szőnyegdarabbal, lábtörlővel, ezeket már csak nem viszi el senki :D
2016. okt. 10. 04:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Pallóból könnyű összeütni két ék metszetű rámpácskát,amit magaddal hordhatsz a csomagtartóban.(Hátra hosszabb kell,mert a hátsó kerék nem fordul.)
2016. okt. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!