A barátaimmal szeretnénk egy kb.3személyes kis saját készitésü faházat. Honnan szerezzünk alapanyagot?
Figyelt kérdés
Pénz nélküli válasz kéne mert nekünk nincs annyi pénzünk de szülőktöl nem kérünk!2010. ápr. 23. 16:10
1/5 anonim válasza:
csak úgy ingyen faanyagot manapság nehéz szerezni mert ami végképp nem kell azt is eltüzelik. próbáljatok keresni olyat amit bontásra ítéltek, és az anyagért elbontjátok. nehéz lesz.
2/5 anonim válasza:
amit bontásra ítélnek az általában öreg is... nem biztos hogy újra felhasználnám... A kivétel persze mindig erősíti a szabályt :D
Ami viszont biztosan működik: helyi tüzép
3/5 anonim válasza:
20:36: már amennyiben adnak ott ingyen faanyagot, mert úgy vettem ki a kérdésből hogy olyan kellene.
5/5 anonim válasza:
Igaz! szorri vagyok a kiegészítő leírást nem olvastam csak a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!