Hol lehet az alapanyagot beszerezni?
Fiam nagyon rajong az Assassin's Creed-ért. Szülinapjára ugy gondoltam csinálok neki egy rejtett-kést. találtam egy engl nyelvű videót, de nem nayon értem mit kel csinálni. Valaki el tudná magyarázni+ hol lehet azt az alap sínt megvenni?
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=Tn3_IZFMd74
Köszönöm szépen előreis
Én hang nélkül néztem meg a videót és így is érthető számomra. Ha neked valami nem világos próbálj rákérdezni, megpróbálok segíteni.
Az alapanyagot pedig olyan üzletben ahol bútoralkatrészeket árulnak veheted meg. Itt konkrétan egy golyógörgős fiók-kihúzólistára van szükséged.
Ezeket valaki letudná fordítani mert a webforditas.hu-val semmire sem megyek
For this tutorial you need:
1. A ball bearing slide (mine was 25 cm / 10 inch)
2. A hack saw or other tool to cut metal
3. A nut and a bolt
4. Dril bits (one that's 1 or 2 mm for the spring holes, and one to cut a hole for a nut and a bolt. The size of the drill depends on the size of the bolt you are using)
5. Rivet + rivetgun
6. 2 springs (a long one, and a short one)
7. Solid copper wire (I used it to make the weird 'unlock' mechanism shape)
8. A ring (a keyring is the best solution)
9. A string
10. Soldering iron + soldering equipment
Nahát ha ezeket fordítani is szükséges számodra még a videó után - pont ezeket, akkor inkább hozzá se kezdj! Ehhez kell el minimális kézügyesség és egy minimális érzék a hasonló munkákhoz!!!
(Különben megint én, az első voltam. - és valóban komolyan gondolom, hogy ez nem egy nagyágyú, más videó nélkül is megcsinálná, s ha ilyeneken leállsz-miket kérdezel, akkor valóban inkább üzletben keress!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!