Mi a neve ennek a láncnak? Hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
kerestem már barkácsboltban, hobbiboltban, és rövidáruboltban... Nem találtam, csak olyat amiben nagyobb szemek vannak. Az nem jó nekem. Hol találok kisebbet ami jó nyakláncnak?
2011. szept. 28. 14:39
1/13 anonim válasza:
Én ilyen láncot a fürdőszoba kellék boltba láttam.
Olyan mint egy csap dugónak a lánca.
3/13 A kérdező kommentje:
A dugónak is nagyobb a lánca nem? A rózsafűzér meg nem is ilyen :D De elismerem mókás beszólás volt...
2011. szept. 28. 15:22
4/13 anonim válasza:
Hát, hasonló a rózsafüzér. Tudod a nyakadban is hordani! :)
5/13 anonim válasza:
"WC-lehúzó lánc" a neve! Minden valamire való szoci szaniteres bolt alap készletében megtalálod!
6/13 anonim válasza:
Nekem inkább török imafüzérnek tűnik,ami a képen van. "tespih" néven keress rá.
7/13 A kérdező kommentje:
a Wc lehúzó lánc az masszívabb erősebb, és nagyobbak a golyók...ezt megtudtam a barkácsboltban is... :S
2011. szept. 28. 15:48
8/13 anonim válasza:
Mekkorák a kis golyók? Mert ha ilyen 1-2 mm-esek akkor a bp-i Kreatív Ékszer gyöngyösboltban ( Üllői út 32) lehet ilyet kapni. Van kétféle méretben is,
9/13 A kérdező kommentje:
és ez nem tespih, ha megnézitek ott az a kapocs a végén... ez egy sima lánc. de nem a vécélehúzó. kisebb... kulcstartókon szokott ez lenni. ilyen kapoccsal. de kérdés h hol lehet ilyet venni...
2011. szept. 28. 15:50
10/13 anonim válasza:
golyóslánc, wc-lánc
Nálunk a roló föl-le húzó zsinórja pont ilyen, csak az fehér és műanyagból vannak a golyói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!