Nyikorgó bicikli? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy régebbi típusú felújított kerékpárom. Először úgy tűnt, hogy a kormány nyikorog (főleg akkor mikor magam felé próbálom húzni a kormányt). Szétszereltem, a csapágyakat is megtisztítottam, a nyikorgó hang azonban megmaradt. Most már, úgy tűnik mintha az egész váz nyikorogna! Szerintetek mi lehet a probléma? Egy rugós ülés megoldaná? (kb 55 kg vagyok, szóval nem azzal van a baj)2016. aug. 10. 20:05
1/8 anonim válasza:
Jártam már így, a vége az lett, hogy a váz egyik hegesztésében levő parányi repedés láthatóvá vált, szerencsémre időben észrevettem, nem lett belőle baj.
ügyesen meghegesztette egy karosszériás, de ezt csak haladék időnek tekintettem, amíg megérkezik az új bicajom.
3/8 anonim válasza:
Hú ez elég szarul néz ki :) ez biztos nyikorog, de bármikor szétszakadhat, nagyon veszélyes!
4/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki ért hozzá, milyen hegesztővel lehet orvosolni ezt? Csak co?
2016. aug. 11. 00:53
5/8 anonim válasza:
Egy ügyes mester co,autogén ,vagy elektródával is szépen megtudja hegeszteni.Csak le kell fémtisztára pucolni a varrat helyét.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elvileg elektródással meg tudja hegeszteni egy ismerősöm!
2016. aug. 12. 14:37
7/8 anonim válasza:
Ez nem első villa? Annyira nem drága csere talán.
8/8 A kérdező kommentje:
A váz felső csöve és a villa csövének találkozása volt. Ahogy az úriember leírta ez volt a baj. Orvosolva lett pálcás hegesztéssel! Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 17. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!