Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nyikorgó bicikli? Többi lent!

Nyikorgó bicikli? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy régebbi típusú felújított kerékpárom. Először úgy tűnt, hogy a kormány nyikorog (főleg akkor mikor magam felé próbálom húzni a kormányt). Szétszereltem, a csapágyakat is megtisztítottam, a nyikorgó hang azonban megmaradt. Most már, úgy tűnik mintha az egész váz nyikorogna! Szerintetek mi lehet a probléma? Egy rugós ülés megoldaná? (kb 55 kg vagyok, szóval nem azzal van a baj)

2016. aug. 10. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Jártam már így, a vége az lett, hogy a váz egyik hegesztésében levő parányi repedés láthatóvá vált, szerencsémre időben észrevettem, nem lett belőle baj.

ügyesen meghegesztette egy karosszériás, de ezt csak haladék időnek tekintettem, amíg megérkezik az új bicajom.

2016. aug. 10. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát valószínű, hogy ez a probléma? [link]
2016. aug. 10. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Hú ez elég szarul néz ki :) ez biztos nyikorog, de bármikor szétszakadhat, nagyon veszélyes!
2016. aug. 10. 22:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki ért hozzá, milyen hegesztővel lehet orvosolni ezt? Csak co?
2016. aug. 11. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ügyes mester co,autogén ,vagy elektródával is szépen megtudja hegeszteni.Csak le kell fémtisztára pucolni a varrat helyét.
2016. aug. 11. 07:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elvileg elektródással meg tudja hegeszteni egy ismerősöm!
2016. aug. 12. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem első villa? Annyira nem drága csere talán.
2016. aug. 16. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
A váz felső csöve és a villa csövének találkozása volt. Ahogy az úriember leírta ez volt a baj. Orvosolva lett pálcás hegesztéssel! Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 17. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!