Balikusz kérdése:
Nagy afenekem. A bicikli minfig bevágja. Mit csináljal?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 21:33
2/7 anonim válasza:
Vegyél egy kisbuszt abban elférsz biztosan! Osztrák tűzoltó kocsi lehet jó lenne(Balkiusz)
3/7 anonim válasza:
Barkácsolás kategóriaban kérdezed, nos, fűrészeld le a feneked!
4/7 anonim válasza:
Ez kizárólag a kerékpárgyártók hibája, de könnyűszerrel orvosolható. Pontokba szedtem a megoldási javaslatomat.
1.: Kerékpár gyári ülését szereld ki és dobd ki a p.csába. 2.:Irodai forgószék alsó részét szereld le, szintén kidobandó.
3.: A forgószék középpontjában levő csövet maszekold össze a vázzal.
4.: Használd és örülj.
Ismertetném a forradalmi technológia hátrányait is: Tekerni kicsit nehezebb lesz. De hát, valamit valamiért, ugye...
5/7 anonim válasza:
Miért nem cseréled ki a nyerget?
6/7 anonim válasza:
Utolsó ! Nem a nyereg , hanem a bicikli vág be. Én csak azt nem értem mi az a " minfig ". meg a " csináljal ".
7/7 anonim válasza:
Próbálj a nyeregbe ülni ne a vázra!Ha túl magasan van,akkor pár mozdulattal lejjebb lehet engedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!