Érdemes lecserélni a régi izzókat ledesre?
Ha mindenhová ledes izzókat tennék lenne értelme?
Most ahol megoldható , ott energiatakarékos (spirál) izzók vannak. De ezek idővel halványulnak, és nem szeretik a kapcsolgatást sem.
Az Aldis kimondottan meleg fényű. Nem sárgás és nem színes árnyalatú. Egy fotón megpróbáltam össze hasonlítni azonos szín hőmérsékletű kamera állásnál a ledeset az izzóval megvilágított területtel.
Nem jegyeztem meg melyik készült egyikkel és melyik a másik fényforrással, mert az korábban egyszerű ránézéssel egyből látszott a ledek sárgás vagy fakózöld és fakó piros fénye.
Ennél a lednél viszont egyáltalán nem láttam a különbséget. Fel akartam volna tölteni a fotót képtárba, hogy ilyenkor megmutassam mennyi különbség látszik, de annyira egyformák voltak a színek, hogy már nem is tudtam a végén melyik melyik fényforrással készült.
Szóval az újabbak már egészen természetes színű fénnyel világítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!