Van itt valaki rajtam kívül, aki a sulis fúzeteinek saját maga készít egyedi borítót?
Én idén unalmas, minta nélküli füzeteket kaptam, de ezerrel gyártom rá a borítót csomagolópapír és némi kétoldalú ragasztó segítségével :D
Ti milyen technikát használtok? Azt is írjátok le, kérlek, hanyadikba mentek :)
Altalanosban en is csinaltam ilyet, pl.leszedtem a szebb fuzeteimrol az allatkepeket, kisebb poszterekkel boritottam be stb. Vagy csak firkaltam ra mindenfele smileyt, dalszoveget :) a bolti fuzetboritokat pedig tobb evig is hasznaltam, mert nagyon vigyaztam rajuk es jo allapotban maradtak.
Most tizedikbe keszulok, itt mar nem izgat senkit, hogy mibe irsz, leginkabb "koedukalt" fuzetet hasznalunk :p mar en sem fektetek bele tul sok energiat sajnos.
Nyomdász vagyok. Mikor a srácom általános sulis volt,a makulatúra íveket összegyűjtöttem neki,és abba csomagoltunk minden könyvet,füzetet.
Ezt úgy kell elképzelni,hogy az egyik napon pl. pizza étlapot nyomtam,a "beigazító íveket",ahol nem passzoltak a színek,azokat elraktam. Következő alkalommal csavarlazító spray címkét,utána pl. műanyag ablak reklámot gyártottam,ami mind egymásra lett nyomtatva. Kiválogattuk a legérdekesebbeket, ezekbe csomagoltunk,így elég különleges borítók lettek.
Általában egy fehér, kör vagy háromszög alakú öntapadós papír volt a "vignetta",amelyekre cirádás betűkkel lett írva a név,osztály,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!