PVC csövek összeragasztásához milyen ragasztót használjak? Palmatex jó?
A hőt mindenképpen bírnia kell.
Amúgy a bolti PVC ragasztó mennyibe kerül? (nem kell sok, 100ml tuti elég)
ÁÁ ez nagyon beteg egy dolog :DD
Most szilárdult meg a ragasztó aztán gondoltam kipróbálom lövedék nélkül.
Hát kinyitottam az ablakot, kidugtam a csövet, fújtam bele Axe Instinctet és lenyomtam a gombot..Ami azután következett az vmi brutális :D
Az enyémnek a robbanástere fél méter hosszú és 110 cm az átmérője, a csövem meg 1 méteres és 50mm átmérőjű
Tehát rövidebb mint ami a videóban van.
A végén 20 centis láng jött ki és akkorát durrant hogy az nemigaz :DD
Mindenkinek ajánlom, csináljátok meg ti is nagyon király :D
Hamarosan lövök is majd vele :D
Elmondok mondent:
Na én 15 vagyok és YouTube-on találtam és gondoltam megcsinálom :D
Méretei:
a vastagabb cső ("robbanási kamra") az 11 centi átmérőjű és 50 centi hosszú, annak a vége le van zárva egy "sapkával"(az a narancssárga), és abba egy üdítősüveg kupakját építettem bele, hogy legyen min benyomni a cuccot :D
A másik végébe pedig egy átalakítót tettem, ami erről a 11 centiről 5 centire szűkít. Aztán abba beleragasztottam az 1 méter hosszú és 5 centiméter átmérőjű csövet.
Ezután a végét egy kicsit lecsiszoltam hogy könnyebb legyen beletuszkolni a krumplit :D
A gyújtás:
Kell egy ilyen: [link]
900 ft nálunk, annyi a lényege hogy nem gázos mint az öngyújtók és elem sincs benne, csak ha gyorsan nyomogatom szikrákat nyom.
Aztán azt szétszedem, a drótokat kivezettem (nagyon fontos hogy mindkét drótját, mert csakis úgy ad szikrát)
Aztán fúrtam 2 lyukat a robbanási kamra kb közepére, és oda betettem egymáshoz közel (kb fél centi) a két drótot.
Nagyon fontos hogy a lyukak pont akkorák legyenek hogy a drótok szorulva, de éppen belemenjenek a lyukba, mert ha nagyon benedvesedik a gyújtó akkor nem ad szikrát és akkor csak kihúzom és letörlöm, visszadugom és kész.
Aztán a gyújtót rászigetelőszalagoztam a robbanási kamrára.
A lövés:
A krumplit fogom és nagyon fontos hogy LÉGMENTESEN beletuszkolom a csőbe, úgy hogy a robbanási kamráról a kupak le van csavarva hogy kinyomja az előző lövés által bennhagyott füstöt.
letolom a vékony cső aljáig (nehogy beleejtsétek, mert akkor vághatjátok szét a puskát!)
Aztán most jön az érdekes rész.. Én nem sprayvel használom, hanem a végén lévő kis üdítősüveg kupakot (a Simsonos képen zöld) félig töltöm 95-ös benzinnel.
Majd ezt beleöntöm a kamrába (nem a drótra!)
Aztán össze-vissza folyatom, rángatom benne, hogy legyen benzingőz.
Aztán lenyomom a gombot és tűz :D
300 métert visz nekem krumplival.
A spray-s felhasználást nem ajánlom, a benzinnel kb 2x akkorát lőtt nekem.
Ja és készüljetek fel nagyon hangos lesz és kb akkora visszarúgása van, mint egy légpuskának :D
Ma este 7-kor gyertek fel ide, feltöltöm majd az új képeket, pontosan a gyújtásról és mindenről.
Üdv. :)
Fúúú nehogy egyszer szorosabbra sikerüljön a krumpli, vagy többre a benzin, mert ha szétrobban a PVC cső a fejed mellett, soha nem fogod elfelejteni azt az élményt!
Javaslom a szürke helyett a narancssárga PVC cső használatát (a 110-es méretűhöz). Az erősebb.
Több benzint nemrakok bele :D
Meg a krumpli könnyebben csúszkál benne szóval nemhiszem hogy felfog robbanni
Am már nem lehet szétszedni szóval a narancs ugrott :S
7-kor képekért gyertek :D
PVC csőragasztó az EUPLAZA-ban (www.euplaza.eu) 341Ft PVC csőragasztó, Novo lep, 130 ml a link a következő: [link]
Üdv.: Péter
Sziasztok!
Az ilyen PVC ragasztók úgyis működnek, ha élével ragasztok?
PVC lemezen van egy 50-es furatom, abba menne bele az 50-es PVC cső, ez egy csőáttörés lenne. Gyakorlatilag egymásra merőlegesen kéne ragasztani a lemezt és a cső falát körkörösen. Ez megfogja? Tudom, hogy a hegesztés atombiztos lenne, de nincs hozzá felszerelésem és nem is ismerek senkit, aki megcsinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!