Milyen eszközt használjak?
Figyelt kérdés
Szeretném a falból kihúzott szögek, a falról leesett képek nyomát lefedni valamivel, de nem tudom milyen eszközt használjak erre. Glettet? Gipszet? A kettő egyáltalán ugyan az? Szívesen veszek több kilós kiszerelést is, mert van nagyobb falfelület amit javítani kell. Azt tudom hogy Praktiker, Obi stb megkaphatom, de azt nem, hogy mit is kéne vennem, valamint hogy milyen eszközökre lenne még ezek mellett szükségem.
Köszönöm a válaszokat :)
2010. aug. 15. 22:16
1/2 anonim válasza:
glettelő gipsz.. :D
gipsz egyébként tökéletes, spakli kell még, meg mindig csak kicsit szabad kikeverni mondjuk egy műanyag flakon levágott aljában, mert gyorsan köt mint állat.. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Ó köszi :D felvilágosultam.
2010. aug. 15. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!